Home »

Mijn Missie

Ik wil vrouwelijke ondernemers en ZPP-ers helpen aan meer vitaliteit in hun leven.

Mijn Visie

In een wereld waar er meer van ons wordt gevraagd en waar we een overvloed aan mogelijkheden hebben, wordt het kunnen leiden van een vitaal en gezond leven steeds belangrijker. Ik wil een verschil maken door in te zetten op je vitaliteit. Door de balans tussen werk en privé te herstellen en/of te verbeteren, kunnen jouw doelen en wensen worden behaald. Hiervoor maak ik gebruik van fysische vasculaire therapie en persoonlijke coaching.

Ik geloof dat

  • Vitaliteit je helpt meer uit jezelf te halen. Hierdoor ben je van meer toegevoegde waarde voor je klanten.
  • Vitaliteit de hoogste waarde is voor goed ondernemerschap. Daarom coach ik je bij het herstel en behoud van vitaliteit.
  • Vitaliteit je in balans brengt en je hierdoor succesvoller kunt ondernemen.

Mijn principes


Kwaliteit
Vitaliteit is de hoogste waarde. Om dat te bereiken is kwaliteit de volgende belangrijke waarde. Ik doe er alles aan om kwaliteit te bieden en onderscheid mij door niet alleen methoden aan te reiken  maar door ook daadwerkelijk in actie te komen en je ondersteun.

Verantwoordelijkheid
Niemand anders dan jijzelf kunt invloed uitoefenen op je vitaliteit en gezondheid. Je kunt en mag dit niet van anderen laten afhangen, maar het is jouw verantwoordelijkheid om hier de regie in te nemen. Jij kunt hier alleen richting aangeven. Als jij je vitaal en gezond voelt, kun je ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en zelf optimaal deelnemen aan de maatschappij die zoveel moois te bieden heeft. Daarom werk ik met vrouwelijk ondernemers die hiervoor verantwoordelijkheid willen dragen en de uitdaging  willen aangaan.

Tastbare resultaten
Heldere doelen en tastbare resultaten daar wil ik samen met jou aan werken.

Eerlijkheid
Ik werk vanuit eerlijk- en echtheid. Puur vanuit mijn hart! voor mensen met mensen.