Home » Over Mendiena

Over Mendiena

Je vitaliteit verbeteren is voor iedereen die wil, écht mogelijk. Dat is waar ik in geloof en waarin ik mensen wil ondersteunen.

Graag help en ondersteun ik iedereen die zou willen werken aan vitaliteit. Het gezegde is altijd wil je iedereen helpen dan help je niemand. Daarom heb ik voor vrouwelijke ondernemers gekozen. De afgelopen jaren heb ik al veel gewerkt met vrouwelijke ondernemers. Vrouwen die uiteindelijk klachten kregen, omdat zij te veel over hun eigen grenzen gingen, tijd vaak niet effectief gebruikten en als gevolg daardoor lichamelijke en/of mentale klachten kregen. Ik geloof dat vrouwen veel meer uit zichzelf kunnen halen als ze vitaal zijn en een goede werk-privé balans kunnen hanteren.

Ik ben Mendiena Boer en ik bied vrouwelijke ondernemers díe balans willen door vitaliteit ondersteuning. Met behulp van vasculaire therapie en persoonlijke coaching, wil ik samen met jou werken aan heldere doelen en tastbare resultaten.

Ontstaan van Mentoren

Na een werkend leven in de verzorging, personeelszaken en management startte ik in 2001 mijn eigen bedrijf “Men-Toren” met als slogan “handelen vanuit je eigen kracht”. De kracht van energie inzetten om gezondheid te verbeteren was en is mijn streven.

Ik rondde in 2001 de Trainers-opleiding af bij JJ Trainingen in Amsterdam, en behaalde in 2003 aan de opleiding voor Neuro-Linguïstisch Programmeren de diploma’s NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. In het jaar 2007 heb ik de opleiding i-health therapie gevolgd en daarnaast de medische basis opleiding. In 2013 werd ik Quantum-Touch therapeut.

In mijn praktijk hoorde ik cliënten vaak praten over tijd. Het kost in deze hectische maatschappij allemaal tijd. Maar juist tijd voor jezelf nemen is zo belangrijk voor je gezondheid.
Ik ging op onderzoek uit. Of er misschien een apparaat of iets dergelijks zou zijn waar mensen zichzelf thuis mee kunnen behandelen en waarbij ik persoonlijke begeleiding kan geven.

Ik hoorde via via over jou goede behandelmethoden. Ik heb je gebeld en afspraak gemaakt. Jouw oprechte aandacht sprak mij enorm aan. Er echt voor mij zijn, dat heeft me goed gedaan. Ik ben een goed eind op weg geholpen, nu gezond en vitaal blijven. Is een uitdaging. – Annie

Na een zoektocht kwam ik in aanraking met het fysische vasculaire systeem. Een systeem voor het optimaliseren van de doorbloeding van de kleine haarvaten, waardoor de vitaliteit flink kan toenemen, de klachten kunnen herstellen. Ik ben er enthousiast over en vertel u graag meer!

Mijn methoden hielpen al veel mensen met hun vitaliteit en hun gezondheid en ook zélf heb ik er baat bij gehad: met behulp van de Energetische Geneeswijze herstelde ik van fibromyalgie in de jaren negentig, van een chronische kaakholte-ontsteking, en van nek- en schouderklachten na een auto-ongeluk in 2006.

Mijn ervaring met fysische vasculaire therapie

Het gebruik van het fysische vasculaire therapie zorgde ervoor dat mijn vermoeide benen weer vitale benen werden, mijn huid is gezonder en opstaan met stramme gewrichten is verleden tijd. Zelfs mijn zicht werd beter en ik kan steeds meer zonder leesbril lezen!

Als kind sportte ik veel en heb dat mijn hele leven gedaan en weet ik hoe belangrijk bewegen is voor een vitaal leven. Ik ga wekelijks naar een sportschool waar vrouwen sporten en daarnaast beweeg ik elke dag of doe ik oefeningen om mijn lichaam en geest vitaal te houden.

Nu ik dagelijks twee keer acht minuten fysische vasculaire therapie gebruik, ontdek ik ook hoe snel mijn spieren herstellen, hoe soepel mijn gewrichten worden, voel ik meer balans en veel beter mijn focus kan houden en daarvan kan gaan genieten. En! niet te vergeten hoe mijn immuunsysteem is versterkt.

Professioneel, betrouwbaar, betrokken en oprecht. Zij weet waar zij het over heeft. Werkt met Passie. – Marissa

Wilt u een samenwerkende partner worden? Meer informatie